Trainingen en activiteiten uitgesteld op basis landelijke richtlijnen RIVM

Staff en bestuur van Westland Diving besluiten met onmiddelijke ingang de richtlijnen van het RIVM te volgen en tot nader tijdstip alle trainingen en activiteiten op te schorten. Dit geldt voor zowel Sportcentrum Vreeloo als "Ons huisrif". 
Geplande cursus- en trainingsafspraken zijn uitgesteld ivm de verordening inzake voorkoming van verspreiding van het Coronavirus.
Wij blijven onverminderd telefonisch en digitaal bereikbaar.
Ook voor zuivere perslucht blijft de vulautomaat operationeel.

Lees meer >>>


Het cursusseizoen is weer aangebroken!
Wat zijn jouw plannen voor deze winter?

Je duikbrevet is dichterbij dan je denkt

Als je het brevet in Nederland behaald kun je echt overal ter wereld duiken, maar misschien wil je de cursus in een warm land volgen. In dat geval biedt Westland Diving de ultime oplossing!!! De PADI verwijzing. Doe de theorie, het examen, én alle skills bij Westland Diving, op jouw tempo, in jouw taal. Met je PADI-verwijzing op zak doe je de praktijkduiken bij het divecenter in je hotel en je kunt daarna fijn de rest van je vakantie zelfstandig duiken.
Klik hier! en je krijgt van ons snel alle info, en desgewenst een trainingsvoorstel.

Met goed zicht een nieuw duikjaar in.

Op 14 januari heeft Westland Diving het jaar geopend met een frisse duik in het Oostvoornse meer. Slechts 12 duikers, maar de opkomst was groot.
De watertemperatuur was gelijk aan de luchttemperatuur, 7º celcius. Warm voor de tijd van het jaar. Het zicht was bijzonder goed, tot plaatselijk wel ca 10 meter. Opmerkelijk was, dat zelfs een openwatercursist deel nam aam de nieuwjaarsduik. onder begeleiding van twee instructeurs heeft Esther een zeer geslaagde duik gemaakt.

Uiteraard was ook de verzorging weer geweldig en het weer zat mee. Opwarmen na de duik kon in de tent met warme choco, erwtensoep en broodjes rookworst. Als deze duik model staat voor dit jaar, dan wordt het een zeer gezellig jaar met veel relaxte en interessante duiken, maar bovenal één groot feest. Bekijk de foto's op onze Media pagina