PADI Open Water brevet

Ben je enthousiast geworden of wil je gewoon lekker gaan duiken? Dan hebben wij het PADI openwaterbrevet voor je!
Hier leer je het duiken in buitenwater. Dat doen we door het geven van de benodigde theorie, het oefenen van vaardigheden in het zwembad en in het buitenwater. Na het behalen van je brevet kun je overal ter wereld zonder instructeur duiken. 
Je hoeft geen getrainde zwemmer te zijn, en zwemdiploma en minimum leeftijd van 10 jaar is al voldoende.

Wat zijn de mogelijkheden:

Complete PADI Openwater Diver cursus

Dit is de meest gangbare vorm van deze opleiding. Theorie (zelfstudie en klassikaal), 4 tot 5 zwembadtrainingsavonden en 4 buitenduiken, verdeeld over 2 dagen (in te plannen na het theorie- en zwembaddeel). Compleet met Lesstof en logboek, materiaalhuur, zwembad entree en perslucht.

PADI Openwater Diver verwijzing (vakantiecursus)

Hét alternatief voor je eerste duikvakantie. Omdat je bij Westland Diving in je eigen taal voorwerk hebt doorlopen kun je op een warme bestemming de buitenwaterduiken doen bij een locale PADI instructeur. Je vakantie start dus direct.

PADI Reactivate!

Heb je alweer een poosje niet gedoken? Als je op vakantie wilt duiken wordt vaak naar je meest recente gelogde duik gevraagd. Als dit langer dan 6 maanden geleden is heb je vaak een probleem, je moet eerst een PADI-Reactivate doen voordat je met de groep mee mag.
Dus waarom niet voor je vakantie, dat scheelt stress en soms onnodige kosten. Op vrijdagavond herhalen we kort de belangrijke theoretische punten en duiken we in het zwembad een aangepast programma, afgestemd op je vakantieplannen.
Heb je vakantieplannen? Maak snel een afspraak!

PADI ScubaDiver cursus

Nog niet overtuigd? Doe de instroomcursus en je zult jouw duiken maken onder toezicht van een duikinstructeur of ervaren divemaster. Je zult zien hoe leuk duiken is, en kun jij je alsnog laten upgraden tot Openwater Diver, èn verder!