Activiteiten

Westland Diving heeft een breed aanbod van allerlei duik- en duik gerelateerde activiteiten.
Wij zijn er niet alleen voor de beginnende en/of net gebrevetteerde duikers, ook onze ervaren duikers kunnen gebruik maken van onze service en activiteiten.

Buitenduiken

Als eerste gaan we regelmatig met elkaar op stap naar een leuke of nieuwe duikstek. Dat is de leukste manier om je duikvaardigheden te ontwikkelen en op peil te houden. Je kunt duiken met je vast buddy, of juist met zo veel mogelijk verschillende duikers duiken. Of duik eens met een divemaster en leer alles over bijvoorbeeld het onderwaterleven.
Nederland heeft veel mooie duikstekken met goede faciliteiten, zowel boven als onderwater. Locaties waar we regelmatig duiken zijn de Oosterschelde,  Grevelingenmeer, Vinkeveene plassen, locale plassen, maar ook op de Noordzee. Kijk in onze agenda voor onze eerstvolgende activiteit.

Opleidingen

Bij Westland Diving zijn diverse divemasters en instructeurs actief. Maar zij verzorgen niet alleen introductieduiken en de opleiding tot duiker. Er is namelijk nog een groot assortiment vervolgopleidingen en specialty's die het duiken nog leuker en interessanter maken. Bijvoorbeeld Advanced open water, Rescue Diver, maar ook First Aid, GasBlender, Sidemount, etcetera.
Klik hier voor meer info over al onze opleidingen.

Zwembadduiken/trainingen

Elke vrijdagavond zijn wij van 20:30 tot 21:30 actief in het zwembad van Sportcentrum Vreeloo in De Lier, waar we trainingen, opleidingen en introducties verzorgen. Loop gerust een keertje binnen!

Tripjes

Elk jaar organiseert Westland Diving wel enkele trips. Dit kan een zeeland-weekend zijn maar ook een duikreis naar de Middellandse, Egypte of Cuba. Daarnaast worden er ook dagtripjes georganiseerd naar bv AMC (duiktank),  Nemo Belgie (35m diep zwembad) en duikbeurzen.

Ons Huisrif

Als één van de weinige duikverenigingen beschikken we over ons eigen onderkomen, "Ons Huisrif". Veilingweg 14a te Honselersdijk. Vrijdagavond na het zwembad komen we bij elkaar in "Ons Huisrif" onder het genot van een versnapering. In "Ons Huisrif" worden  de theorie opleidingen verzorgd en wordt bv ook de Ledenvergadering gehouden.

Nieuwsbrief

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief houden we je graag op de hoogte van alle activiteiten. Je bent bij deze meteen uitgenodigd om eens aan te schuiven bij een activiteit zodat je zelf kan ervaren of onze vereniging iets voor je zou kunnen zijn. Als je daarna de mogelijkheid wilt hebben om deel te nemen aan onze activiteiten dan is een lidmaatschap vanaf 25,- per jaar al mogelijk. Zie verdere informatie over lidmaatschappen.