PADI Advanced Openwater Diver

Zo wordt je ervaren duiker

Ontdekken, Plezier hebben, Ervaren. Daar draait het in de PADI Advanced Open Water Diver-cursus om. Je hoeft niet “gevorderd"(Engels: advanced) te zijn om deze cursus te volgen. Hij is bedoeld om jou te laten vorderen met duiken, zodat je er direct nadat je het PADI Open Water Diver-brevet hebt gehaald mee kunt beginnen.
De cursus helpt je door middel verschillende Adventure-duiken meer zelfvertrouwen op te bouwen en je duikvaardigheden uit te breiden. Je kunt verschillende specialty's uitproberen en doet onder begeleiding van je PADI-instructeur meer ervaring op. Je logt de duiken en ontwikkelt vaardigheden, en vindt nieuwe manieren om plezier te halen uit het duiken.

Ontvang vrijstelling! Elke Adventure-duik telt mee als eerste duik van de betreffende PADI Specialty Diver-cursus. Heb je al een specialty-cursus gevolgd, bespreek dan met je instructeur of die als Adventure-duik kan meetellen.

Voor wie is deze cursus bedoeld? Als je al een Adventure Diver bent, hoef je nog maar twee extra Adventure-duiken te doen om in aanmerking te komen voor het Advanced Open Water Diver-brevet. Je zet samen met je instructeur je leerweg uit door te kiezen uit een lange lijst Adventure-duiken. Er zijn twee verplichte duiken: een diepe duik en onderwaternavigatie. De overige drie duiken kun je vrij kiezen. In totaal maak je dus vijf duiken. *Dit cursusbedrag omvat alleen je online cursus, de beoordelingen daarvan en de aanvraagkosten van je brevetpas. De praktijklessen, de duiken, duikuitrusting, leitje voor de cursist en het logboek zijn tegen een meerprijs bij je PADI-duikcentrum verkrijgbaar.

Specialty's 

PADI levert een groot assortiment specialty's om je Advanced Openwater Diver cursus mee samen te stellen of om je te specialiseren in kennis en vaardigheden. 

PADI Underwater navigator

Onder water je weg vinden, je duik plannen, koers uitzetten en leren werken met het kompas in drie buitenduiken.