Activiteiten

Westland Diving heeft een breed aanbod van allerlei duikgerelateerde activiteiten.
Wij zijn er niet alleen voor de beginnende en/of net gebrevetteerde duikers, ook onze ervaren duikers kunnen gebruik maken van onze service en activiteiten.

Buitenduiken

Als eerste gaan we regelmatig met elkaar op stap naar een leuke of nieuwe duikstek. Dat is de leukste manier om je duikvaardigheden te ontwikkelen en op peil te houden. Je kunt duiken met je vaste buddy of juist met zo veel mogelijk verschillende duikers. Of duik eens met een divemaster en leer alles over bijvoorbeeld het onderwaterleven.
Nederland heeft veel mooie duikstekken met goede faciliteiten, zowel boven als onder water. Locaties waar we regelmatig duiken zijn de Oosterschelde,  het Grevelingenmeer, de Vinkeveense plassen maar ook op de Noordzee. Kijk in onze agenda voor onze eerstvolgende activiteit.

Opleidingen

Bij Westland Diving zijn diverse divemasters en instructeurs actief. Zij verzorgen niet alleen introductieduiken en de opleiding tot duiker, er is nog een groot assortiment vervolgopleidingen en specialty's die het duiken nog leuker en interessanter maken. Bijvoorbeeld Advanced open water, Rescue Diver, maar ook First Aid, GasBlender, Sidemount, etcetera.
Klik hier voor informatie over al onze opleidingen.

Zwembadduiken/trainingen

Elke vrijdagavond zijn wij van 20:30 tot 21:30 actief in het zwembad van Sportcentrum Vreeloo in De Lier, waar we trainingen, opleidingen en introducties verzorgen. Loop gerust een keertje binnen!

Tripjes

Elk jaar organiseert Westland Diving wel enkele trips. Dit kan een zeeland-weekend zijn maar ook een duikreis naar de Middellandse zee, Egypte of Cuba. Daarnaast worden er ook dagtripjes georganiseerd naar bijvoorbeeld experiënce centers en duikbeurzen.

Ons Huisrif

Als één van de weinige duikverenigingen beschikken we over ons eigen onderkomen, "Ons Huisrif", Veilingweg 14a te Honselersdijk. Op vrijdagavond na de zwembadtraining komen de leden bij elkaar in "Ons Huisrif".

In "Ons Huisrif" worden  de theorie opleidingen verzorgd en wordt bijvoordeeld ook de Ledenvergadering gehouden.

Nieuwsbrief

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alle activiteiten. Je bent bij deze uitgenodigd om eens aan te schuiven bij een activiteit zodat je zelf kan ervaren of onze vereniging iets voor je zou kunnen betekenen. Als je daarna de mogelijkheid wilt hebben om deel te nemen aan onze activiteiten dan is een lidmaatschap vanaf 35,- per jaar al mogelijk. Zie verdere informatie over lidmaatschappen.